Yrityksen historia

Koivulan leipomo on perustettu jo vuonna 1912. Tuolloin August Koivula osti Kiviojan Leipomon ja vaihtoi sen nimeksi Koivulan Leipomo.

August Koivulan poika Risto Koivula tarttui Koivulan Leipomon ohjaksiin vuonna 1960 ja johti sitä aina vuoteen 1973. Kolmas Koivulan sukupolvi otti vastuun 1973, jolloin Risto Koivulan poika Kari aloitti Koivulan Leipomon toimitusjohtana. Kari Koivulan veli Erkki tuli mukaan kolme vuotta myöhemmin. Kari ja Erkki Koivula vetivät Koivulan Leipomoa 25 vuotta.

Marraskuun alussa 1998 Koivulan veljekset myivät perinteikkään leipomon Jari ja Lea Valkosaarelle. Lahtelainen Sinuhe Ky osti maaliskuussa 2007 Koivulan Leipomon Jari ja Lea Valkosaarelta.

Koivulan Leipomo tänään:

  • Leipomo työllistää Kouvolassa 20 henkeä.
  • Tärkeimpiä myyntialueita ovat Kymeenlaakso, Hämeen lääni ja pääkaupunkiseutu.
  • Viimeisten vuosien aikana leipomoon on investoitu koneita ja laitteita. Lisäksi on rakennettu uudet toimistotilat ja myymäläkahvila, jossa on myös muutama asiakaspaikka.